RADNO VRIJEME:
pon-pet: 08:00-16:00 / Sub: 08:00-13:00
Besplatna dostava unutar
48h u cijeloj BiH
Third slide

O nama - Vibar d.o.o.


Vibar d.o.o., Visoka Glavica 10, Široki Brijeg, osnovan u Širokom Brijegu prije više od 30 godina, trenutno jedna od vodećih firmi u Jugo-istočnoj Europi za prodaju guma za sve vrste vozila. Vibar d.o.o. nudi guma za sve vrste vozila: bicikla, motore/mopede/skutere, putnička vozila, laka komercijalna vozila, kamione, autobuse, poljoprivredne, građevinske i industrijske strojeve kao i sve vrste unutrašnjih guma (zračnica).

Continental BiH

Vibar d.o.o. s centralnim skladištem u Širokom Brijegu, Visoka Glavica 10, je zastupnik i ovlašteni distributer Continental grupe iz Hannovera, Njemačka ali u ponudi imamo preko 60 različitih proizvođača guma u više od 20.000 različitih dimenzija i dezena.

Continental – Continental je jedan od najvećih proizvođača guma u Europi te najveći svjetski proizvođač guma i auto opreme za prvu ugradnju te posluje od 1871 godine. Continental zapošljava preko 200.000 ljudi i ima svoje distributere u 180 država svijeta.

Vibar d.o.o. u suradnji s Continentalom posjeduje licencu za BestDrive servisnu mrežu koja trenutno broji 27 servisa u BIH.

Vibar d.o.o. u suradnji s Njemačkim Continentalom ima jedini službeno certificirani web shop za gume u BiH na domeni – www.conti.ba

Putem našeg web shopa možete rezervirati termin za montažu guma u 80 gradova u BiH.

Semperit – Semperit je najveći i najstariji proizvođač guma iz Austrije sa više od 100 godina tradicije. Semperit je dio grupacije Continental. Semperit spada u gume srednje kvalitete sa srednjom cijenom. Semperit je po izboru ADAC-a uglavnom guma sa oznakom «Best buy» tj. dobar odnos cijene i kvalitete. Semperit ima široku ponudu guma za putnička vozila i kamione.

Barum – Barum je najveći Češki proizvođač guma. Continental je 1992 godine kupio Barum i potpuno ga modernizirao. Barum je povoljna guma dobre kvalitete. Barum gume se proizvode u Continentaloim tvornicama diljem EU, predstavljaju srednji segment Europskih guma, na testiranjima guma se uglavnom nalaze u sredini često ispred nekih premium brendova.

Sportiva – Sportiva guma je Continentalov proizvod. Uspjeh Sportiva guma se bazira na inovacijama, kvaliteti i niskoj cijeni. Sve dimenzije Sportiva guma se proizvode u EU.

Gislaved – Gislaved guma je Švedska nacionalna tvornica i najpopularnija guma u Švedskoj. Posebno je zahvalna zimska guma, Continental je proizvodi u svoji tvornicama u EU i spada u srednji segment kvalitete.

General Tire – General Tire je Američki proizvođač guma koji je također dio Continental grupe. General Tire ima veliku ponudu guma za terenska vozila 4x4, koje su niske cijene i dobre kvalitete. General Tire se ponosi svojom vrhunskom tehnologijom kojom uspijeva proizvoditi gume koje niske razine buke, imaju manji otpor kotrljanja, troše manje goriva i pružaju ugodniju vožnju.

BestDrive – BestDrive guma je guma namijenjena za prodaju u 2.200 BestDrive servisa u EU. Posebno napravljena kao mix Uniroyala i Semperita, spada u višu srednju klasu guma. Trenutno jedna od najprodavanijih guma u BiH zbog odnosa cijene i kvalitete.

Westlake – Westlake gume proizvodi najveći Kineski proizvođač guma Hangzhou Zhongce Rubber Co. Westlake gume su premium kineska proizvodnja, trenutno najbolje što Kina nudi u svijetu guma. Posebno se odlikuju izdržljivošću i kilometražom.

Leao – Leao gume proizvodi tvornica LingLong. LingLong je napravio najveću Kinesku tvornicu u Europi u Srbiji. Gume spadaju u budžet segment, LEAO je LingLong-ova guma za EU tržište.

Tracmax – - Tracmax je jedna od najpopularnijih Kineskih guma u zemljama Zapadne Europe te doživljava strjelovit uspon i rast popularnosti sa svoji 6.000 zaposlenih spada u srednje velika poduzeca za proizvodnju guma u Kini.

Vibar doo u svojoj ponudi ima gume za industrijske, poljoprivredne i građevinske strojeve i to:

Seha – Seha je Turski proizvođač guma koji ima dobru ponudu guma za industrijske, građevinske, poljoprivredne strojeve i lake kamionske gume. Seha gume se ističu niskom cijenom i solidnom kvalitetom te su trenutno najpopularnije poljoprivredne gume u BiH s najvećim tržišnim udjelom.

Kabat – Vibar d.o.o. u ponudi ima Kabat zračnice, Made in Poland. Trenutno najkvalitetnija zračnica u Europi.

Versus – VProizvođač Tip Topol za EU tržište proizvodi vulkanierski materijal (tegovi, ventili itd.) pod brendom Versus.

Metlice i Akumulatori – Vibar d.o.o. je distributer Continental metlica i akumulatora. Premium klasa s garancijom.

Misija Vibar d.o.o. – Naša misija je omogućiti svim kupcima i partnerima da u što kraćem roku dobiju sve vrste guma za svoja vozila, da kupci imaju točne i pravilne informacije o gumama koje kupuju i koje ih zanimaju. Guma je najvažniji dio vozila jer je guma jedini dio vozila koji dodiruje podlogu. Želimo da naši kupci i poslovni partneri dobiju što veću kvalitetu za što manje novca kako bismo što duže i uspješnije surađivali na obostrano zadovoljstvo.

Vizija Vibar d.o.o. – Naša vizija je da se nastavimo uspješno i dinamično razvijati i da uvijek budemo korak ispred konkurencije. Želimo se prilagoditi željama kupaca na obostrano zadovoljstvo. Želimo postići kvalitetu i brzu uslugu bez kompromisa.

Dodatne informacije o nama i/ili prodajnom asortimanu možete dobiti preko naših kontakt stranica.

Unaprijed se radujemo vašem dolasku!

Vibar d.o.o.
Visoka Glavica 10
Široki Brijeg, 88220
Mail: info@vibardoo.com
Tel: 039/711-055

Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Vibar d.o.o. - Najveći izbor guma u Bosni i Hercegovini!
Continental Approved Website

Continental Approved

Logotip firme Continental »Approved Website« jamči da se radi o partnerskoj stranici Continentala i da ponuda proizvoda i usluge odgovara Continental definiranim kriterijima kvalitete.

PRATITE NAS
Facebook
Instagram
Olx
YouTube